Girls Boys
Print

Όροι Χρήσης

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του site του radu.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Αποστολές Προϊόντων

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας συνεργαζόμαστε με εταιρείες ταχυμεταφορών και πρακτορεία  για αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.
Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας, διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή εξυπηρέτησης:

  • Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, τα μεταφορικά ανέρχονται στα 5,00Ε.
  • Για την περιοχή της Αθήνας, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται σε 5,00 €.
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται σε 7,00 €.

Το κόστος αποστολής στην Κύπρο, ανέρχεται σε 20,00 €.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή παράδοσης.

Επιστροφές Προϊόντων

Εάν θελήσετε να επιστρέψετε κάποιο άλλο προϊόν λόγω αστοχίας υλικού ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310 310414  ή να στείλετε e-mail στο info@radu.gr με τον κωδικό παραγγελίας και το λόγο της επιστροφής. 
Θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία επιστροφής, όπου απαραίτητα θα πρέπει να προσκομιστεί η απόδειξη πληρωμής.
Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός 3 ημερών από την ημέρα παράδοσης.

Οι ακυρώσεις θα πρέπει να γίνονται εντός 1 ημέρας από την ημέρα παραγγελίας

Σε περίπτωση παραλαβής καταστραμένου προϊόντος τα έξοδα αντικατάστασης επιβαρύνουν την εταιρεία Radu. Το καταστρεμένο προϊόν μαζί με την απόδειξή του αποστέλλεται στη Radu και έπειτα ολοκληρώνεται η αντικατάσταση.

Τρόποι πληρωμής

1) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με το ονοματεπώνυμό σας. Παρακαλώ στις σημειώσεις καταγράψτε το κωδικό παραγγελίας.
2) πιστωτική κάρτα
3) αντικαταβολή - πληρωμή κατά την παράδοση των προϊόντων (ισχύει μόνο για τις περιοχές Θεσσαλονίκης & Αθήνας)
Σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν επιπλέον φόροι κατά την εκτελώνιση των προϊόντων. Το ποσό εξαρτάται από την εκάστοτε χώρα και από το ποσό της παραγγελίας και θα ενημερωθείτε από την τοπική εταιρεία μεταφορών

FAQ

Πώς θα ξέρω ότι η παραγγελία μου έχει καταγραφεί;
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, σας αποστέλλεται e-mail με τον κωδικό της παραγγελίας. Εάν δεν λάβετε το e-mail, ελέγξτε το φάκελο spam ή junk mail αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 310414 ή στείλετε e-mail στο info@radu.gr

Πώς βρίσκω το μέγεθος που μου ταιριάζει;
Τα προϊόντα που έχουν μεγέθη, έχουν αναλυτικά στοιχεία διαστάσεων στις σημειώσεις. Οι διαστάσεις είναι σε εκατοστά.

Τί πρέπει να κάνω όταν η παραγγελία μου είναι ελλιπής;
Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και σωστά, αν όμως προκύψει κάποια παράλειψη τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 310414 ή να στείλετε e-mail στο info@radu.gr αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας και το λάθος που έχει γίνει.
 

Τιμές

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

Είναι αξιόπιστοι οι τρόποι συναλλαγής μέσω πιστωτικής κάρτας;
Η διαδικασία της συναλλαγής γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό SSL . Η συνεργαζόμενη τράπεζα είναι η Τράπεζα Πειραιώς και όλες οι πληροφορίες από τον υπολογιστή σας έως τον server της τράπεζας είναι κρυπτογραφημένες. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.

Προσωπικά Δεδομένα

Σε διάφορες χρονικές περιόδους, ενδέχεται να παρέχουμε προς τους χρήστες των υπηρεσιών μας διάφορες φόρμες τις οποίες θα συμπληρώνουν παρέχοντας προσωπικά τους στοιχεία και μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Τα παραπάνω στοιχεία ζητούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών και για κανέναν άλλο σκοπό.

Τα στοιχεία αυτά διαφυλάσσονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και προστατεύονται με διάφορα συστήματα ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση τρίτων στα στοιχεία αυτά, εκτός αν οι ίδιοι οι χρήστες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους με την θετική συμπλήρωση του σχετικού tickbox ή αποδεχόμενος με οποιοδήποτε άλλο μέσο την χρήση των στοιχείων αυτών για διάφορο σκοπό, σαφώς οριζόμενο κάθε φορά.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από το τηρούμενο αρχείο μας. Επίσης γνωρίζουμε στους χρήστες ότι τηρούμε στοιχεία για την επισκεψιμότητα του website για στατιστικούς λόγους, τα οποία στοιχεία τηρούνται ανώνυμα και δεν εξατομικεύονται ανά επισκέπτη.